Cazare Felix
Cazare Felix
Cazare Felix

Pensiunea Nely Ardelean ***

0744 506 302

0740 644 743

Cazare Felix

Scroll up

Pensiunea Nely Ardelean | Cazare Cazare Felix

Rezerva acum

Cazare Felix

Felixarium

Complexul Lotus Therm deține cel mai nou, cel mai mare și cel mai modern parc acvatic acoperit din Băile Felix și probabil din întreaga țară. 
Acesta oferă turiștilor piscine pentru adulţi şi pentru copii, peşteri cu izvoare termale, Cascade, Perdele de apă, locuri de relaxare și terenuri de sport.
Parcul acvatic oferă vizitatorului o experiență foarte plăcută, în orice anotimp al anului. 
Cazare Felix

Rezervația Naturală Pârâul Peța

Rezervația Naturală Pârâul Peța este un loc unic în România, Europa și în lume. Are o suprafață de 4 ha și aici se găsește nufărul termal Nymphaea Lotus Thermalis, o specie subtropicală  despre care se crede că a supraviețuit perioadei de glaciațiune, datorită apelor calde ale pârâului Peța.  Afluent al Crișului Repede, pârâul Petea izvorăște din lacul situat în centrul stațiunii Băile 1 Mai, iar cursul său se poate urmări cu ajutorul morilor de vânt din Oradea. În lacul Rezervația Naturală Pâraul Peța, mai trăiesc două specii rare: peștele „Roșioara lui Racoviță” și melcul Melanopsis Parreyssi. Rezervația este renumită și pentru că iarna, datorită apei termale de aproximativ 30 grade Celsius din lac, broaștele nu hibernează.
Cazare Felix

Oradea

Oradea, un oraș cosmopolit, numit și capitala Art Nouveau a României. Este cunoscut pentru bogata istorie multiculturală, arhitectura celebră art-nouveau, restaurante bune, viața de noapte activă și stațiuni termale de renume mondial.
Cu obiective precum Piața Unirii, Cetatea Medievală, Complexul Baroc, Turnul Primăriei sau Dealul Ciuperca, orașul Oradea este cu siguranță o destinație pe care trebuie neapărat să o vizitați.
Oradea este considerat un oras multietnic si multicultural, așa că vă invităm să îl descoperiți mai bine.
Cazare Felix

Pestera Ursilor

Peştera Urşilor din Chişcău, judeţul Bihor, a fost descoperită accidental în anul 1975. În urma exploatărilor miniere locale, deschiderea spre golul subteran a fost realizată prin dinamitarea intrării. Au urmat noi explorări ale peşterii de către grupul de speologi amatori “Speodava” din Ştei si de către specialiştii Institutului de Speologie “Emil Racoviţă”, în colaborare cu reprezentanţii Muzeului Ţării Crişurilor din Oradea. În anul 1980, după 5 ani de explorări şi amenajări,  Peştera Urşilor a fost deschisă pentru vizitare.
Cazare Felix

Avenul din Betfia

Avenul de la Betfia, supranumit și "Craterul din Betfia"este un fenoment carstic de pe Dealul Somleului cu o adâncime de 86 de metri. Peștera dispune de o Sală Mare, care se împarte în două galerii, una sudică, bogată în depozite argiloase, având o pantă medie, iar cea de-a doua având o formă alungită. În general, Avenul este sărac în formaţiuni stalagmitice, însă acesta adăposteşte câteva colonii de lilieci.
Cazare Felix

Baza hipică Il Cavallino

Centrul hipic Il Cavallino este situat la ieșire din Felix și oferă cursuri de echitaţie pentru adulți și copii.Serviciile oferite la centrul de echitaţie sunt diverse, de la cursuri pentru începători, la plimbări la pas sau la trap ori galop, pentru cei mai avansați. 
De asemenea, se poate opta pentru de plimbări cu calul în natură pe dealurile împădurite din zona Felix. Acest loc vă oferă o experiență deosebită, într-un ambient natural și aer curat. 
Cazare Felix

Happyland Dino Park

Dino Park Stâna de Vale este cel mai mare parc de dinozauri din vestul țării și se întinde pe o suprafață de peste 30.000 de metri pătrați cu un traseu cu o lungime de 1 km. Cei mici vor fi încântați să vadă peste 50 de dinozauri animatronici care scot sunete și se mișcă în mărime naturală, situați într-un mediu autentic, chiar în mijlocul pădurii. De asemenea, vizitatorii pot avea și de diverse activități, cum ar fi plimbări cu telescaunul sau golf. Parcul de Aventură - Happy Land este un loc superb pentru petrecerea unei zile de vară, alături de copii.

Cazare Felix

Biserica de lemn din Brusturi

Biserica de lemn din Brusturi se află în stațiunea Băile Felix și a fost ridicată în anul 1785, înlocuind o mai veche biserică de lemn.
Deşi cele mai multe biserici au naosul acoperit de bolta cilindrică, naosul de la această biserică este acoperit de o boltă în arc frânt.
De asemenea, absida altarului are forma poligonală şi cinci laturi și este acoperită de o boltă elipsoidală.
Biserica de lemn din Brusturi este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Crișana, obiectiv pe care nu ar trebui să-l ratați dacă vă aflați la relaxare în stațiunea Băile Felix.
Cazare Felix

Ștrand Apollo Felix

Este cel mai modern complex acvatic termal din vestul țării și oferă turiștilor de pretutindeni multiple facilități de ditracție și aventură : piscină cu valuri, 4 piscine exterioare cu apă termală, 2 piscine speciale pentru copii, piscină interioară, 5 tobogane.

Există, de asemenea, zone de luat masa, baruri, teren de volei, teren de fotbal, masaj sau sauna finlandeză. Ștrandul este deschis pe toată durata anului și este locul ideal pentru a petrece momente pline de distracție, relaxare și aventură.

Cazare Felix

Lacul cu nuferi

Lacul cu nuferi, unic în Europa, reprezintă un spectacol inediat al nuferilor și lotușilor, oferind vizitatorilor un adevărat paradis. Nuferi şi lotuşi uriaşi se ridică deasupra lacurilor pline cu specii de peşti unice şi broaşte ţestoase. 

Zona reprezintă unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din țară. Nufărul alb, nufărul termal, lotusul sacru dedicat lui Buddha sunt vedetele de aici.
Nuferii îi veți găsi înfloriți tot anul, iar lotușii oferă o priveliște unică doar trei luni pe an, în perioada iunie-august.

CAZARE FELIX

 Cazare Felix - Cazare Baile Felix - Pensiune Baile Felix 

TOP 10 atracţii turistice din staţiune și împrejurimi

 Cazare Felix - Cazare Baile Felix - Pensiune Baile Felix 

Cazare Felix

Adresa
Calea Beiusului nr. 24
Baile Felix, Jud. Bihor

Pensiunea
NELY ARDELEAN

0740 644 743

Site web realizat si administrat de FCR Media On Line SRL - www.rentasite.ro

Cazare Felix

Program

Non stop

Contact

Cazare Felix
Cazare Felix
Cazare Felix

pensiuneanelyardelean@gmail.com

0744 506 302